Thursday, April 11, 2013

Video Pembuli SMK Tun Hussein Onn dan Maklumat Pembuli Munir, Izzat dan Herry Onwly


Muhammad Munir bin Ismail seorang pembuli yang perasan hebat!


Video Pembuli Sekolah Menengah Tun Hussein Onn

Gambar dan maklumat pembuli di bawah Klik Gambar untuk Perbesarkan












buat muka cute konon! perangai mcm seeyal.. *muntah!*

Izzat Syafiq merokok di sebuah bilik hotel (dengan...?)
budak-budak zaman sekarang....

Muka prasan cute, handsome yuckss tapi rina yakin budak macam kau takkan berjaya dalam hidup!

NAMA : IZZAT SYAFIQ BIN ABDULLAH
TWITTER : https://twitter.com/ijatsyafiq
BLOG : http://izzatashadiari.blogspot.com/
       http://izzatsyafiqloveeffanadheera.blogspot.com/
BUKTI : http://imgur.com/gWEINkh
BBPIN : 2A9E01F1
SEKOLAH : SMK TUN HUSSIEN ONN








Nama: Herry Onwly
 Gelaran : Indon
 https://www.facebook.com/ownly.hery.1



Kenapa si pembuli pengecut Munir, Izzat dan Herry membelasah mangsa?
Sebab mangsa seorang ketua tingkatan yang mahu membuat laporan kepada cikgu tentang handphone yang dibawa mereka ke sekolah!.


PERKEMBANGAN KES BULI PELAJAR SEKOLAH:

Berikutan penyebaran klip video kes buli pelajar sekolah di Seberang Jaya, Polis Pulau Pinang telah menerima satu laporan polis. Sehubungan itu, satu kertas siasatan telah dibuka dan akan menjalankan siasatan di bawah Seksyen 147 Kanun Keseksaan (Akta 574) kerana merusuh.

Hasil semakan dan maklumat orang ramai, pihak PDRM mendapati bahawa klip video kes buli yang tersebar menerusi media sosial yang berlaku pada 4 Mac 2013 lepas telah diselesaikan oleh pihak sekolah bersama pihak Pejabat Pendidikan Daerah.

Tiga pelajar terbabit telah dibuang sekolah dan sehingga kini pihak PDRM tidak menerima sebarang laporan polis dari pihak yang berkenaan.


Sumber: PDRM
Gambar dan maklumat Pembuli: http://pembulismktho.blogspot.com/

Padan muka dibuang sekolah! tapi harap-harap mereka dihantar ke Henry Gurney ataupun munkin penjara juvana? nanti tengoklah kalau mereka berani nak tunjuk hebat dengan budak-budak yang akan melawan balik! btw kepada budak-budak yang lain yang bersorak dan melihat sahaja mangsa dibelasah SHAME ON YOU! YOU ARE NO DIFFERENT THEN THIS THREE BULLIES!

 UPDATE
 Muka TIDAK HEBAT, Muka Pengemis, Muka Minta Simpati Tiga pembuli ini Digari!

4 comments:

Aliff_Latiff said...

henry gurney or juvana xleh pakai...keluar nnt same gak diorang wat ape yang diorang rasa kat dalam tu...the solution kan...kita letak dieorang tgh2 padang...pastu bg peluang kat org yang tak puas ati pastu pukul diorang ni...aku pon nak pukul gak diorang ni....

Danialz said...

Aku hope dorang berubah coz dorang kawan baek aku dari dulu. Kita sebagai manusia tidak elok bash2 ni. Jgn kita hanya pandai bash dan jatohkan aib org. Tindakan kita adalah untuk ubahkan dorg dari segi nasihat.... Renung2kanlah wahai remaja..

fadzale hardy said...

INI wajah2 anjing sialan hati kejam Osama dengan yahudi zionis laknat yang pukul wanita dan orang tua palestin. Muka layak jadi pencuci kandang babi kecik2 merokok bangsat dan keturunan sialan haram jadah. Kalau aku jumpa kau orang kat penang pecah muka dan gigi engkau aku penyepak dan siku muka bangsat kau orang. .kau tak layak jadi melayu dan elok tukar ugama.

Top Heppy said...

Jual Aneka Produk Import Kosmetik, Obat Kuat Dan Alat Bantu Seks, Tersedia Produk :
1. Obat Pemutih Badan Emilay Whitening Softgel
2. Distributor Vimax Asli Canada Pembesar Penis
3. Obat Perapat Dan Gurah Vagina
4. Maximum Powerful Obat Kuat Sex Herbal
5. Semenax Obat Penyubur Sperma
6. Kondom Silikon Berotot
7. Obat Sipilis Ampuh 2 Hari Sembuh Total
8. Obat Perangsang Wanita Cair SEX DROPS
9. Boneka Full Body Cantik Jepang
10. Alat Bantu Sex Wanita Vibrator Lidah

→ Lihat Testimoni Dan Bukti Pelangan Kami -> Cek disini
→ Jika anda berminat dengan produk-produk kami, Silahkan hubungi kami.
→ Untuk Info Detail Silahkan Kunjungi website Kami : http://hokimarket.com

Balas Hapus

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Labels

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More