Sunday, February 12, 2012

Gambar Sambutan Hari Jadi Neelofa Yang Ke 23


Sambutan harijadi Neelofa ke 23 bersam NeelofaTeam.

Kelab Peminat Neelofa atau lebih dikenali dengan nama@NeelofaTeam telah mengadakan sambutan hari jadi untuk pelakon pujaan mereka di Restoran Bora Asmara, Sungai Penchala pada 11 Feb 2012. Ada beberapa aktiviti menarik diadakan bersama Neelofa semasa sambutan harijadi beliau yang bertemakan berwarna biru. Awal Ashaari pula menjadi hos pada malam itu.
Awal Ashaari selaku hos Birthday Diner Neelofa malam tadi.


Sebelum sesi memotong kek, ada sesi penyampaian hadiah untuk tetamu yang berjaya menjawab soalan dengan tepat, dan hadiah istimewa tajaan AVON untuk best dress lelaki dan wanita yang masing masing di menangi oleh Iqram Dinzly dan seorang peminat Neelofa. Lagu ‘Allah Selamatkan Kamu’ di nyanyikan oleh Ana Rafali sebaik sebelum Neelofa memotong kek. Majlis diserikan lagi dengan sesi bergambar bersama peminat dan tetamu yang hadir.

Kek berbentuk kasut ciptaan Neelofa cantik :)

Neelofa dan hadiah pemberian peminat.


Noor Neelofa Mohd Noor atau lebih dikenali sebagai Neelofa merupakan seorang pelakon, pengacara dan model iklan. Neelofa dilahirkan pada 10 Februari 1989 di Pasir Mas, Kelantan dan merupakan anak ketiga daripada sembilan adik-beradik. Ayahnya berketurunan Melayu dan ibunya berdarah Pakistan dan Arab. Dia merupakan juara Dewi Remaja 2010. Pendidikannya ialah Ijazah Sarjana Muda, Perdagangan Antarabangsa & Pemasaran, Sunway University College, Bandar Sunway, Selangor.

Antara drama lakonannya ialah Kasih Najihah, Tahajud Cinta, Kitab Cinta, dan Jiwa dan Lara. Filem lakonannya ialah Azura (versi baru), Hantu Kapcai, Lemak Kampung Santan, SAM dan Taiko.


Gambar Sambutan harijadi Neelofa oleh REDphotography

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Labels

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More