Friday, May 25, 2012

Gambar Uncensored Pelakon Yang Dikatakan Mabuk Sampai Terselak

Gambar yang telah dicensored daripada artikel dibawah

Petikan daripada artikel Soseh Soseh harian metro
"Seorang pelakon popular bersama teman-temannya dalam sebuah majlis yang diadakan hujung minggu lalu di sebuah kelab hiburan."
"Mungkin kerana terlalu letih menari dan kembung perut dengan minuman keras, pelakon tadi tersungkur berbaring hingga tidak menyedari terselak seluar dalamnya. Maklumlah pakaian pelakon itu malam ketika dia berparti pun bukanlah panjang sangat hingga boleh tersingkap menampakkan seluar dalamnya."

Gambar Uncensored Pelakon Popular Yang dikatakan Mabuk Terselak...

Daripada gambar Uncensored diatas ini pelakon popular yang dimaksudkan daripada artikel tersebut adalah pelakon Nora Danish.

Nora Danish

Walau bagaimanapun ada juga sumber yang mengatakan, gambar ini bukanlah gambar diambil baru-baru ini seperti yang dikatakan oleh artikel tersebut, tetapi gambar ketika Nora Danish bercuti di Bali bersama bekas keluarga iparnya, lebih lama daripada gambar yang dikatakan baru ditangkap hujung miggu lalu, dan kalau diperhatikan betul-betul Nora Danish yang dikatak terbaring sehingga nampak selakan seluar dalam tu  rasa-rasanya.. seluar pendek putih...kot? :P

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Labels

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More