Wednesday, February 15, 2012

Fiffy Natasya dulu dan kini

Gambar Fifi Natasya berumur 6 bulan ("memang kawaii")

Fifi Natasya pernah menggotai kumpulan nasyid wardah.

Fifi Natasya zaman persekolahan.

Fifi Natasya semakin membesar nampak ayu bertudung.


Transformasi Fifi Natasya bermula.



Kawaii... ?

Fifi Natasya Kawaii ?





Fiffy Natasya Abdul Suhaimi

Nama Panggilan: Fify @ Fify Natasya Kawaii
Tarikh lahir: 26 April, 1993
Asal: Kelantan
Pembabitan seni: Sejak usia tujuh tahun menyertai kumpulan nasyid Wardah menghasilkan tiga album iaitu Mari Belajar Jawi, Mari Belajar Doa dan Mari Belajar Sembahyang.
Pernah berduet dengan Nassier Wahab dan Elly Mazlein menerusi lagu raya, Sketsa Di Pagi Raya.
Drama: Sephia (TV3), Misteri Syakila (TV3) Vanilla Coklat (TV3)
Filem: Cinta Kolestrol, I Know What U Did Last Raya.
Peperiksaan: Ujian Penilaian Sekolah Rendah (UPSR), 4A 1B.
Penilaian Menengah Rendah (PMR) 7A 1B.


Fyi Kawaii adalah bahasa Jepun bermaksud Comel.

19 comments:

Wan Roziannie Ruslan said...

Manusia berubah,kn?tp biarlah berubah kearah yg lbih baek..ape2 pn,kte sme2 la d0akan pntu htinya tbuka utk kmbali ke imej yg asl,yg spatutnya..d0akan sya juga,c0z i want t0 be a bter pers0n with a bter image t0o..ngee..

lembaga84 said...

org kelantan mmg mcm tu..
mik aziz yg ajar..

Gravius said...

rozaiannie > inssyallah
lembaga > sumbahnallah, x elok fitnah. dan lagi2, klu org dh buat silap pttnya kita bantu bukan lagi mengejek.

fuzzwin said...

Uyoo ade racist kt sni. Sume negeri ade baik buruk. So sedar2 la tayah nk ngutuk2. Doa lg bgus supaya dy berubah. Lg 1 klu nk tulis name org, eja betul2. Nnti org mrh. Kang klu kna kt btg hidung sndiri taw plak nk mrh2 org. Tp nk wat cmne da tu lumrah human suke ngutuk2. Slmt beramal :-)

emadydy said...
This comment has been removed by the author.
Ahmad Haziq Azlan said...

hebat. hebaaaaaaaaaaaaaat sangat

^o^ Immature ^o^ said...

Lawa die pakai tudung.. Ayu je nampak. :)

Lyster~jiM said...

masyaALLAH ...teruk nye pemikiran ko si lembaga.. sesuai dengan nama ko yang langsung xelok.. orang macam ko la yang selalu memusnahkan bangsa sendiri.. jangan lupa juga kat kelantan tu ramai anak muda yang menutup litup jika nak bandingkan kat ngri lain..jangan nak salah kan tok guru kalau ko sendiri bodoh sombong.. si fifi ni berubah sebab shock culture kat kota besar.. mudah mudahan tuhan kasi dia peluang tuk berubah.. amin.

kosong~ said...

pndedhn mcm ni xelok la, dedahkn aib org.. jgn 1 masa nnt aib kite plak terpmpg..

doakn moga fifi diberi pluang utk berubh ke jln yg lbh baik..

Candy Enterprise said...

tk de nmpk mcm artis pon, nmpk mcm org biasa. tk famous laa tuu.. :)

Damia Atilina said...
This comment has been removed by the author.
MrFrost said...

ala xheran pon..bru 6 bulan pun da xpakai tudung inikan da besar

cik cerry said...

Normal la bg remaja yg sebaya die zaman skg ni..berani buat perubahan bg menonjolkan dri..pd fifi lantak la 'pe org nk kata..yg penting u tau dri u sendiri sudah...

Jep SiPemalas said...

pernah dengar x? org ckp...

Wanita bertudung "cantik"
wanita free hair "hot"

sama seperti tempat mereka kelak

syurga "cantik"
neraka "hot"

jadi

-Bertaubatlah.
dan semoga fifi dapat kembali jalan yg d'berkati Allah. kerana kita x tau bila kita akan MATI. dan ianya x akan boleh ditanguh jika telah tiba masanya walaupun 1 saat.

Hanya Sekadar ingat mengingatkan untuk saudara seagama.

Asz syg said...
This comment has been removed by the author.
asri as said...

Cibai btoi pompuan ni baru ja nak masok minang,tup2 dah jadi belen..xjadi xjadi

asri as said...
This comment has been removed by the author.
Top Heppy said...

Jual Aneka Produk Import Kosmetik, Obat Kuat Dan Alat Bantu Seks, Tersedia Produk :
1. Obat Pemutih Badan Emilay Whitening Softgel
2. Distributor Vimax Asli Canada Pembesar Penis
3. Obat Perapat Dan Gurah Vagina
4. Maximum Powerful Obat Kuat Sex Herbal
5. Semenax Obat Penyubur Sperma
6. Kondom Silikon Berotot
7. Obat Sipilis Ampuh 2 Hari Sembuh Total
8. Obat Perangsang Wanita Cair SEX DROPS
9. Boneka Full Body Cantik Jepang
10. Alat Bantu Sex Wanita Vibrator Lidah

→ Lihat Testimoni Dan Bukti Pelangan Kami -> Cek disini
→ Jika anda berminat dengan produk-produk kami, Silahkan hubungi kami.
→ Untuk Info Detail Silahkan Kunjungi website Kami : http://hokimarket.com

Balas Hapus

Kisah Sukses said...

Saya ingin berbagi cerita kepada anda bahwa saya ini YUSUF ISMAIL seorang TKI dari malaysia dan secara tidak sengaja saya buka internet dan saya melihat komentar IBU DARNA yg dari singapur tentan AKI RUSLAN SALEH yg telah membantu dia menjadi sukses dan akhirnya juga saya mencoba menghubungi beliau dan alhamdulillah beliau mau membantu saya untuk memberikan nomor toto 6D dr hasil ritual/ghaib dan alhamdulillah itu betul-betul terbukti tembus dan menang RM.230.000 Ringgit ,kini saya kembali indon membeli rumah dan kereta walaupun sy Cuma pekerja kilang di selangor malaysia , sy sangat berterimakasih banyak kepada AKI RUSLAN SALEH dan jika anda ingin seperti saya silahkan Telefon AKI RUSLAN SALEH di 0812-43477455 Untuk yg di luar indon telefon di +62812-43477455, Atau KLIK DISINI saya juga tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui AKI RUSLAN SALEH saya juga sudah bisa sesukses ini. Jadi kawan2 yg dalam kesusahan jg pernah putus asah, kalau sudah waktunya tuhan pasti kasi jalan asal anda mau berusaha, ini adalah kisah nyata dari seorang TKI, Untuk yg punya mustika bisa juga di kerjakan narik uang karna AKI Ruslan adalah guru spiritual terkenal di indonesia. Untuk yg punya rum terimakasih atas tumpangannya.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Labels

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More