Saturday, March 31, 2012

(Gambar) Datuk Seri Yang Menjadi Pilihan Fouziah Gous

Fouziah Gous (gorgeous)

Pelakon jelita, Fouziah Gous akhirnya menjawab persoalan media mengenai hubungan cintanya apabila mengaku sedang intim dengan seorang ahli korporat berstatus duda dan memegang gelaran Datuk Seri.

Bercakap kepada sebuah portal berita, Fouziah mengenali kekasihnya itu sejak beberapa tahun dan hanya mula menjalin hubungan yang lebih serius sejak beberapa bulan yang lalu bagi mengenali hati budi masing-masing.

Gambar Datuk Seri yang dimaksudkan bermula huruf "F"

“Hati saya mula terbuka untuk rapat dengannya selepas melihat ketulusan dan kesungguhan dia untuk berkawan dengan saya.

“Malah, dia yang kebetulan rakan niaga abang saya ada menyuarakan hasratnya kepada abang untuk melamar saya.

“Masih terlalu awal untuk saya ulas panjang kerana kami sedang mengenali hati budi dengan lebih mendalam pada waktu ini,” katanya yang dipetik dari Mstar Online hari ini.

Aktres yang kini berusia 29 tahun itu sering dilihat bertemankan kekasihnya itu di beberapa majlis hiburan yang berlangsung sejak kebelakangan ini dan ia menimbulkan gosip mengenainya.

Sehingga kini, media yang sememangnya sangat mengenali Datuk Seri yang dimaksudkan itu dan menyifatkan beliau sebagai seorang yang mesra media.

2 comments:

baem said...

melepas aku...

KISAH SUKSES IBU HERAWATI said...

ASS ALAIKUM WR WB, KAMI SEKELUAR TAK LUPA UCAP PUJI SUKUR KEPADA ALLAH S,W,T DAN TERIMA KASIH BANYAK KEPADA AKI,ZYHE MAULANA KARNA NOMOR GHOIB/RITUAL YANG AKI, BERIKAN 4D (8301) BENAR BENAR TEMBUS 100% DAN SAYA MEMENANGKAN 270 RIBU RINGGIT ALHAMDULILLAH, SEKARANG SAYA BISA BALIK INDONESIA DAN MEMBELI RUMAH DAN KERETA WALAUPUN SAYA CUMA TKI YANG BEKERJA DI KILANG SELANGOR MALAYSIA, INI ADALAH KISAH NYATA DARI SAYAH, JADI TEMAN2 YANG DALAM KESUSAHAN JANGAN PERNAH PUTUS ASAH, KALAU SUDAH WAKTUNYA TUHAN PASTI KASIH JALAN’ JIKA ANDA PENUH KEPERCAYAAN DAN KEYAKINAN SILAH ANDA TELEPON LANGSUNG AKI ZYHE MAULANA DI NOMOR (0852-9827-5599) DILUAR INDON (+62852-9827-5599) KERANA DIA ADALAH SUHU SPIRITUAL TERKENAL DI INDONESIA ATAU KUNJUNGI WEPSITE ~KLIK DISINI~ WASSALAM


JIKA ANDA BUTUH ANGKA RITUAL 2D 3D 4D 5D 6D DI JAMIN 100% JEBOL ATAU PUNYA MUSTIKA GHAIB INGIN DIPAKAI MENARIK UANG BILAH BERMINAT TELEPON AKI ZYHE MAULANA NMR (0852-9827-5599) ATAU KUNJUNGI WEPSITE ~KLIK DISINI PAKAR MUSTIKA~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Labels

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More