Wednesday, April 18, 2012

Bob Kuman Terharu Sumbangan Peminat

Bob Kuman Memerlukan Bantuan Kewangan

Pelakon Bob Kuman terharu dengan sumbangan yang diberikan peminatnya menerusi akuan banknya selepas kisahnya tersiar di dalam sebuah laman blog baru-baru ini.

Bob atau nama sebenarnya Husin Mohd Rawi, 40, mengucapkan berbanyak terima kasih kepada para peminatnya yang sudi menyumbang bagi membantu meringankan beban yang dialaminya.

“Bayangkan bila saya semak akaun ada yang sanggup masuk RM5 mereka (peminat) bukannya orang senang, tapi sanggup tolong saya terima kasih banyak-banyak,”katanya.

Bob sewaktu ditemui dirumahnya semalam memberitahu dia kini terpaksa menerima bantuan penafasan melalui mesin khas.

Mesin Oksigen bagi membantu pernafasan Bob Kuman

“Syukur pagi tadi pihak Lembaga Zakat Selangor ada datang melawat ke rumah dan mereka akan cuba usahakan untuk membantu dapatkan bantuan bekalan gas oksigen,”katanya.

Katanya lagi, melalui sumbangan yang diterimanya, dia kini boleh membayar kosperubatan manakala bakinya boleh digunakan untuk membiayai kehidupannya ketika ini.

“Doktor nasihatkan saya supaya jangan minum air banyak takut kakinya yang cedera membengkak, jadi sekarang saya kena rehat banyak,” katanya.

Kesihatan Bob mula terganggu selepas terjatuh ketika menjalani penggambaran drama Jangan Pandang Belakang Congkak pada akhir 2010 yang menyebabkan dia mengalami masalah sesak nafas.

Bagi sesiapa yang ingin menghulurkan bantuan:
-Sila hubungi Razali di talian 016 231 5812
-Akaun Bob Kuman (HUSNI MOHD RAWI) Maybank 112371007047)

1 comments:

KISAH SUKSES IBU HERAWATI said...

KAMI SEKELUAR TAK LUPA UCAP PUJI SUKUR KEPADA ALLAH S,W,T DAN TERIMA KASIH BANYAK KEPADA AKI,ZYHE MAULANA KARNA NOMOR GHOIB/RITUAL YANG AKI, BERIKAN 4D (8301) BENAR BENAR TEMBUS 100% DAN SAYA MEMENANGKAN 230 RIBU RINGGIT ALHAMDULILLAH, SEKARANG SAYA BISA BALIK INDONESIA DAN MEMBELI RUMAH DAN KERETA WALAUPUN SAYA CUMA TKI YANG BEKERJA DI KILANG SELANGOR MALAYSIA, INI ADALAH KISAH NYATA DARI SAYA.JIKA ANDA PENUH KEPERCAYAAN DAN KEYAKINAN SILAH ANDA TELEPON LANGSUNG AKI ZYHE MAULANA DI NOMOR (0852-9827-5599) KERANA DIA ADALAH SUHU SPIRITUAL TERKENAL DI INDONESIA ATAU KUNJUNGI WEPSITE ~KLIK DISINI~
JADI TEMAN YANG DALAM KESUSAHAN JANGAN PERNAH PUTUS ASAH, KALAU SUDAH WAKTUNYA TUHAN PASTI KASIH JALAN’TERIMAH KASIH..


JIKA ANDA BUTUH ANGKA RITUAL 2D 3D 4D 5D 6D DI JAMIN 100% JEBOL ATAU PUNYA MUSTIKA GHAIB INGIN DIPAKAI MENARIK UANG BILAH BERMINAT TELEPON AKI ZYHE MAULANA NMR (0852-9827-5599) ATAU KUNJUNGI WEPSITE KLIK DISINI PAKAR MUSTIKA

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Labels

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More